Wunderbrow: dé semipermanente wenkbrauwmake-up

Lijkt het je heerlijk om te kunnen vertrouwen op jouw wenkbrauwmake-up? Ook als je sport en zweet, je door een regenbui moet fietsen of als je per ongeluk over je eigen wenkbrauw heen veegt? Wunderbrow van WUNDER2 is een longstay waterproof en veegproof wenkbrauwproduct dat tot wel 3 dagen blijft zitten. Dit wonderproduct is precies wat elke vrouw nodig heeft! Met Wunderbrow hoef je je absoluut geen zorgen te maken over je wenkbrauwmake-up, want dit semipermanente product zorgt ervoor dat jouw wenkbrauweneffortless lang mooi in shape blijven. Wunderbrow is beschikbaar in verschillende kleuren.

Zelf makkelijk Wunderbrow aanbrengen

In minder dan 2 minuten kun jij met Wunderbrow de perfecte semipermanente wenkbrauwen creëren. De Wunderbrow is erg makkelijk zelf aan te brengen. Je zorgt dat je huid vetvrij is en volgt simpelweg jouw normale wenkbrauwroutine door je wenkbrauwen naar wens te shapen, precies zoals jij dat mooi vindt. Je gebruikt nu alleen natuurlijk Wunderbrow in plaats van je dagelijkse wenkbrauwmake-up. Na het aanbrengen van de Wunderbrow met de bijbehorende applicator of een penseeltje (om strakker te kunnen shapen) hoef je nu enkel een paar minuten te wachten en de geluit je wenkbrauwen te borstelen. Et voilà, het resultaat blijft 3 dagen zitten!

Wunderbrow is te koop bij Beautys Nederland

Beautys Nederland is een officiële importeur van WUNDER2 producten. WUNDER2 is een Amerikaans merk en wij kopen rechtstreeks bij hen in. Via onze webshop kunnen alle fans van WUNDER2 makkelijk aan verschillende mooie producten zoals de Wunderbrowkomen. Wunderbrow maakt in Nederland een opkomst en wordt steeds bekender. Verschillende bekende make-upartiesten zijn al bekend met Wunderbrow en andere producten van WUNDER2, maar jij als consument kunt nu producten van dit Amerikaanse merk in Nederland bestellen bij Beautys Nederland! Wegens de groeiende populariteit van de Wunderbrow waarschuwen we je graag dat er veel fake producten in omloop zijn. Voor Nederland en België is Beautys Nederland de officiële importeur van WUNDER2.

Je kunt de Wunderbrow in diverse kleuren bestellen. Alle officiële WunderbrowEyebrow Gel kleuren zijn te bestellen bij ons (mits uit voorraad leverbaar). De 5Wunderbrow kleuren zijn:

  • Black / Brown
  • Blonde
  • Brunette
  • Auburn
  • Jet Black

Kies de kleur die het beste bij jouw haarkleur past.Gebruik de color chartvan WUNDER2 om de beste match voor jou te vinden.

Waarom Wunderbrow bestellen?

Kies voor a more wonderfulyou. Met de Wunderbrow heb je altijd perfecte wenkbrauwen die wel 3 dagen blijven zitten. Alle producten van WUNDER2 zijn:

  • Longstayers
  • Waterproof
  • Veegproof
  • Dierproefvrij
  • Duurzaam geproduceerd

Wunderbrow is van een hoge kwaliteit en geeft je net even dat gemak en de luxe van semipermanente wenkbrauwmake-up, maar niet voor jarenlang. Als jij je wenkbrauwen even net anders wilt shapen, ook al voordat de 3 dagen voorbij zijn, dan kan gewoon met de Wundercleanse op oliebasis.

Makkelijk Wunderbrow in Nederland bestellen

Wil jij ook dolgraag genieten van het gemak van een longlasting wenkbrauwproduct dat voor ene paar dagen goed blijft zitten waardoor je er tijdelijk niet meer naar om hoeft te kijken? Bij Beautys kun je nu makkelijk de Wunderbrow en andere producten van WUNDER2 in Nederland bestellen. Bekijk onze webshop en kies je producten die jij graag wilt proberen! Heb je vragen over de producten van WUNDER2? Laat het ons gerust weten, wij zijn een expert op het gebied van dit merk en kunnen je vragen goed beantwoorden. Wij zijn bereikbaar op 06 31 24 74 31 en info@beautysnederland.nl.

Meest verkocht