Merk: Body Blendz
Model: BodyBlendz
Beschikbaarheid: 2 - 3 werkdagen
€18,09 €23,95
Excl. BTW: €14,95

Deze sterk hydraterende scrub is een rots in de branding als het gaat om het verminderen van de verschijning van die vervelende fijne lijntjes.

Het helpt ook bij de behandeling van ingegroeide haren en keratose Polaris (een mooie naam voor de kleine rode vlekken op de achterkant van je armen & benen)

Het houd de huid soepel en jong. Op de top van dat alles, een mix van fijne Arabica koffiebonen en regenererende , exfoliërende oliën & suikers die zich actief richten op cellulitis, striae, acne & eczeem. Dat is wat wij noemen .... het verzorgen van jezelf!

Kan gebruikt worden op het lichaam zowel als in het gezicht.

Vrij van conserveringsmiddelen 

100% natuurlijke ingrediënten.

Suga Daddy is extra hydraterend en zeer aanbevolen voor gebruik op de gevoelige huid. Het is perfect om te helpen bij het verminderen van de verschijning van fijne lijntjes en rimpels. Wordt ook gebruikt voor behandeling van ingegroeide haartjes, eczeem, keratosis en gepolariseerd (kleine rode vlekken op de achterkant van de armen / benen).

GEBRUIK:

Het Beste is om Body Blendz te gebruiken onmiddellijk na het douchen of Baden. Maak de huid niet droog! breng 1 a 2 handjes vol bodyblendz aan op de natte huid en draai in ronddraaiende bewegingen . Laat het 5 tot 10 minuten zitten zodat de werkzame bestandelen in de huid kunnen trekken. U kunt vervolgens het lichaam afspoelen en genieten van soepele en schone huid. Zorg ervoor dat je de zak met de peeling goed afsluit zodat de ingrediënten vers blijven ..
 


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!