Merk: Lekker in een Potje
Model: Rose Petal Sugar Scrub
Beschikbaarheid: Op voorraad
€15,95
Excl. BTW: €13,18

Productbeschrijving

Een heerlijke suikerscrub met biologische kokosolie en echte rozenblaadjes. De scrub is geschikt voor het hele lijf en werkt het best op een natte huid. Het zorgt voor een verzorgde huid en laat een zacht olielaagje achter. Door de grove suikerkorrels is de scrub minder geschikt voor het gezicht. Geniet van de romantische rozengeur!

Wat zit er in?

Handgemaakte glazen pot van 270 ml.

Ingrediënten: biologische kokosolie, biologische kristalsuiker, rozen blaadjes, essentiële rozenolie & liefde.

Meer weten?

De kokosolie werkt antibacterieel, door het laurine- en caprinezuur wat erin zit. Zodra je deze stoffen op de huid aanbrengt veranderen ze in monocaprina en monolaurin. Wat betekent dat nou precies? Eigenlijk dat ze de beschermende laag op je huid blijven vervangen. De scrub werkt goed bij dode huidcellen, is fijn voor een gezonde doorbloeding. Gebruik het eenmaal per week voor een zachte en gezonde huid. Verder voegen we rozenolie toe omdat het heerlijk ruikt, maar ook omdat het vocht vasthoudt. Het werkt goed voor de doorbloeding en om onregelmatigheden op de huid te verminderen. Tot slot hebben de rozenblaadjes naast hun geur, een functie bij het verfijnen van grove poriën en verstevigen van de slappe huid. De blaadjes werken verzachtend en kalmerend.

BINNEN DEZE BEWUSTE BEAUTYLIJN WORDT ER VERANTWOORDELIJK EN ETHISCH GEPRODUCEERD MET EETBARE INGREDIËNTEN. GEEN ENKEL PRODUCT IS GETEST OP DIEREN.


* Een geopend product nemen wij niet meer retour

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!