Merk: Lekker in een Potje
Model: Soy Massage Candle Coconut
Beschikbaarheid: Op voorraad
€15,95
Excl. BTW: €13,18

Productbeschrijving

Deze kokos-massagekaars heeft een lage smelttemperatuur en wordt dus warm, maar niet heet. Steek de kaars aan en wacht tot er een plasje was is gesmolten. Blaas dan de kaars uit en wacht 10 seconde voor je dewasopdehuidgiet.Smeerdeolieuitzoalsbijregulieremassageolie.
Let op: probeer dit niet met een reguliere kaars, dit kan pijnlijk zijn!

Wat zit er in?

Handgemaakte glazen pot van 105 ml.

Ingrediënten: biologische sojawas, sheaboter, zoete amandelolie, vitamine E, geurolie kokos* & liefde. *Omdat kokos - etherische olie niet bestaat hebben wij hier voor een synthetische, alcoholvrije geurolie gekozen.

Meer weten?

De ecologische sojawas is een vegan alternatief voor bijenwas en hydrateert de huid. De amandelolie die in deze heerlijke massagekaars zit wordt ook gebruikt als genezing tegen huidaandoeningen, zoals een droge huid, eczeem of acne. De olie zit namelijk vol met vetzuren die de huid ook hydrateren en de bloedtoevoer verbeteren. Dit werkt vooral als je de olie in ronde bewegingen op de huid smeert. Verder heeft de sheaboter een verstevigend effect, werkt het tegen uv-straling en verzorgt het littekens en rimpels. Zelfs tegen spierpijn en wondjes werkt het goed. De vitamine E zorgt ervoor dat de voedingsstoffen uit bovenstaande oliën dieper in de huid komen en daar hun werk kunnen doen. Ook vermindert en verzorgt het littekens en striae. Tot slot hebben wij de heerlijke geur van kokos toegevoegd.


BINNEN DEZE BEWUSTE BEAUTYLIJN WORDT ER VERANTWOORDELIJK EN ETHISCH GEPRODUCEERD MET EETBARE INGREDIËNTEN. GEEN ENKEL PRODUCT IS GETEST OP DIEREN.


*een geopend product nemen we niet meer retour

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!