Merk: Lekker in een Potje
Model: Strawberry & Lemon Lip Balm
Beschikbaarheid: Op voorraad
€6,95
Excl. BTW: €5,74

Productbeschrijving

Een lippenbalsem op basis van sojawas, sheaboter en kokosolie die ruikt naar toetjes en zomer. Smaakt heerlijk en is natuurlijk genoeg om op te eten! Verzorgt je lippen zonder verslavend te zijn.

Ingrediënten

Handgemaakt blikje van 15 ml.

Ingrediënten: biologische sojawas, biologische sheaboter, biologische kokosolie, vitamine E, natuurlijke aardbeismaak, natuurlijke citroensmaak & liefde.

Meer weten?

De ingrediënten in deze lippenbalsem zijn zorgvuldig uitgezocht. Sheaboter bijvoorbeeld, wordt heel goed geaccepteerd door de huid en de lippen, doordat zij niet-verzeepbare bestanddelen heeft. Het heeft goede vochtbindende eigenschappen en voorkomt of verzorgt droge/gesprongen lippen. De kokosolie zorgt voor hydratatie van de lippen en de sojawas verzacht ze. Bovendien versterkt de sojawas de andere ingrediënten. Vitamine E werkt als krachtig antioxidant, dat wil zeggen dat het veel vitamines bevat en agressieve stoffen die de cellen of weefsels aantasten tegenhoudt. Al met al houdt vitamine E je lippen gezond en jong en werkt het toevallig ook erg goed tegen uv-straling. De aardbei en citroen-smaak zijn eetbaar en gewoon lekker. De lippenbalsem bevat geen water, alcohol of parfum en werkt daarom niet verslavend, waardoor je het minder vaak hoeft te gebruiken.


BINNEN DEZE BEWUSTE BEAUTYLIJN WORDT ER VERANTWOORDELIJK EN ETHISCH GEPRODUCEERD MET EETBARE INGREDIËNTEN. GEEN ENKEL PRODUCT IS GETEST OP DIEREN.


*Een geopend product nemen we niet meer retour

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!