Merk: Lekker in een Potje
Model: Cotton Candy Sugar Scrub
Beschikbaarheid: 2 - 3 werkdagen
€15,95
Excl. BTW: €13,18

Productbeschrijving

Een heerlijke suikerscrub voor je lichaam, op basis van biologische kristalsuiker en kokosolie. Maakt je huid zijdezacht en ruikt naar suikerspin. Door de grove suikerkorrels is de scrub minder geschikt voor het gezicht. De scrub laat een fijn olielaagje achter en werkt het best op de natte huid.

Wat zit erin?

Handgemaakte glazen pot van 270 ml.

Ingrediënten: biologische kokosolie, biologische kristalsuiker, snoep geurolie*, roze mica poeder & liefde.

*Omdat snoep-geur niet uit een plant komt hebben wij hier voor een synthetische, alcoholvrije geurolie gekozen.

Meer weten?

De kokosolie werkt antibacterieel, door het laurine- en caprinezuur wat erin zit. Zodra je deze stoffen op de huid aanbrengt veranderen ze in monocaprina en monolaurin. Wat betekent dat nou precies? Eigenlijk dat ze de beschermende laag op je huid blijven vervangen. De scrub werkt goed bij dode huidcellen, is fijn voor een gezonde doorbloeding. Gebruik het eenmaal per week voor een zachte en gezonde huid. De geur vonden we zo lekker naar de kermis ruiken dat we dit jullie niet wilden onthouden! De roze mica poeder is overigens een eetbare mineralen kleurstof.


BINNEN DEZE BEWUSTE BEAUTYLIJN WORDT ER VERANTWOORDELIJK EN ETHISCH GEPRODUCEERD MET EETBARE INGREDIËNTEN. GEEN ENKEL PRODUCT IS GETEST OP DIEREN.


*een geopend product nemen we niet meer retour

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!