Model: instantly ageless doos
Beschikbaarheid: Op voorraad
€77,44 €95,00
Excl. BTW: €64,00

25 stuks pipetten

Ervaar hoe het is om perfect te zijn! Instantly Ageless ™ is een krachtige anti-rimpel microcream die snel en effectief werkt de zichtbare tekenen van huidveroudering verminderd. Het revolutionaire ingrediënt Argireline: een peptide die werkt als botox zonder naalden. Instantly Ageless ™ laat de huid herleven en verminderd de verschijning van fijne lijntjes en poriën voor een perfecte finish. Een perfecte dag begint met een perfecte huid. De zorgvuldig ontwikkelde formule is lichtgewicht en bevat een verzorgend complex van mineralen welke de huid egaliseren. Instantly Ageless ™ lost onmiddellijk op in de huid, het verminderd de verschijning van rimpels. Het is specifiek ontworpen om te gebruiken op gebieden waar met verminderde elasticiteit en zichtbaar afgezwakt, verouderde huid. Gebruikers zien dramatische resultaten in enkele seconden. Zie fijne rimpels verdwijnen.* Het compacte, maar krachtige alternatief waarmee je de door vrije radicalen en milieu vervuiling aangestaste huid kan verjongen. Instantly Ageless ™ is aan de top van de anti-aging industrie. Wacht niet langer op resultaatBereik perfectie met Instantly Ageless ™ 

Voordelen Verminderd de verschijning van fijne lijntjes en rimpels. Verwijderd de verschijning van donkere kringen en wallen onder de ogen. Verminderd de aanblik van poriën. Maakt de huid structuur gladder. Heeft een mooie matte fininsh. Hersteld de huid tot het meest optimale resultaat

Bevat: Lichtgewicht, olie vrije formule Bevat het revolutionaire peptide Argireline Speciaal ontwikkelde formule Kan met of zonder make-up gebruikt worden Breng al deppend een zeer dun laagje aan op gerichte gebieden; laat het een klein beetje vochtig op de huid en blijf uitdrukkingsloos voor 2-3 minuten terwijl het product droogt om direct geweldig resultaat te bereiken. Gebruik volgens gebruiksaanwijzing en vermijd contact met de ogen. Spoel de ogen met water wanneer het product in de ogen komt.*Resultaten zijn niet permanent. Instantly Ageless™ is perfect te combineren met de Luminesce product lijn- om zichtbaar de tekenen van huidveroudering te verminderen. Exclusief ontwikkeld door Jeunesse®. 

Gebruiksaanwijzing : Breng al deppend een zeer dun laagje aan op gerichte gebieden; laat het een klein beetje vochtig op de huid en blijf uitdrukkingsloos voor 2-3 minuten terwijl het product droogt om direct geweldig resultaat te bereiken. Gebruik volgens gebruiksaanwijzing en vermijd contact met de ogen. Spoel de ogen met water wanneer het product in de ogen komt.*Resultaten zijn niet permanent.

ACTIEVE INGREDIËNTEN

SODIUM- EN MAGNESIUM ALUMINUM SILICAAT Is een exclusieve mix van twee verschillende silicaten. Gecombineerd bevorderen ze een verstevigend effect op de huid.

ARGIRELINE iHoewel de stof Argireline wereldwijd een onderdeel is van de meest erkende antiaging behandelingen is het noodzakelijk de juiste formule te vinden om optimale werking te krijgen. Ontwikkelen van de juiste formule is een perfecte wetenschap. 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!